Nieuwe website onlineLogo JV Tokio Hirano

Per 1 september hebben we een nieuwe website online. Via deze website houden we jullie op de hoogte van alles wat met JV Tokio Hirano te maken heeft. Ook maken we het jullie gemakkelijke om in te schrijven voor wedstrijden door middel van een digitaal formulier. Of je kan je bijvoorbeeld inschrijven via de website.

Een agenda met de trainingsdata en de locatie kan niet ontbreken. Ook de activiteiten met alle nuttige informatie wordt hier weggezet. Denk bijvoorbeeld aan weegtijden voor het toernooi, het adres en andere handige informatie.

In het nieuwsbericht vermelden we allerlei leuke berichten die met onze vereniging te maken hebben. Heb je zelf iets wat je graag op de website wilt zien, laat het weten!

In de toekomst willen we ook de facturen versturen via de website. We gaan kijken naar een persoonlijke pagina voor de leden zodat zij kunnen zien welke technieken ze moeten doen voor hun volgende slip / band.

Kortom, wil je op de hoogte blijven van alle informatie van JV Tokio Hirano. Kijk dan regelmatig op onze website: www.jvtokiohirano.nl


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen lessen 21 oktober

In verband met de herfstvakantie zijn er geen lessen op woensdag 21 oktober. We zien jullie graag gezond en wel terug op woensdag 28 oktober.

UPDATE !!! GEEN lessen in maart ivm Corona virus

Beste leden, Vanavond heeft de overheid de maatregelen voor verspreiding van het corona virus bekend gemaakt. Deze maatregelen zullen we in acht nemen. Concreet houdt dit in dat er GEEN lessen zullen