Algemene Leden VergaderingVergaderhamer

Het begin van een nieuw seizoen betekent ook een leden vergadering. Wij hebben deze gepland op woensdagavond 4 oktober 2017 van 20:30 uur tot en met 21:30 uur. Deze zal plaatsvinden in de judo zaal na de training. De agenda wordt nog naar de leden gestuurd per e-mail.

Tijdens deze vergadering geven wij inzicht hoe de vereniging er (financieel) bijstaat en wat we dit seizoen van plan zijn. Ook wordt de hoogte van de contributie opnieuw vastgesteld.

Kortom, zeer belangrijk om hierbij aanwezig te zijn en een steentje bij te dragen. Jullie inbreng in de vereniging is namelijk van harte welkom!

Let op: de vergadering is alleen toegankelijk voor leden van 18 jaar of ouder. Voor onze jongere leden zien we dan ook graag de ouders/verzorgers op deze vergadering.


18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen lessen 21 oktober

In verband met de herfstvakantie zijn er geen lessen op woensdag 21 oktober. We zien jullie graag gezond en wel terug op woensdag 28 oktober.

UPDATE !!! GEEN lessen in maart ivm Corona virus

Beste leden, Vanavond heeft de overheid de maatregelen voor verspreiding van het corona virus bekend gemaakt. Deze maatregelen zullen we in acht nemen. Concreet houdt dit in dat er GEEN lessen zullen