• JV Tokio Hirano

Groei bij JV Tokio HiranoSinds het ontstaan van onze vereniging zijn we flink gegroeid in het aantal judoka's. Hier zijn we natuurlijk heel erg trots op. Zoals het er nu uitziet, groeien we nog wel even door en hebben we daarom het volgende besloten:

Per woensdag 21 februari starten we met een tweede groep op woensdag avond. Deze tweede groep is bedoeld voor de gevorderde judoka's (vanaf 10-12 jaar). Deze groep zal gaan trainen van 20.00 uur tot 21.00 uur. Op deze manier geven we de gevorderde judoka's de aandacht die ze verdienen! Mocht je nog vrienden/vriendinnen/neefjes/nichtjes of andere bekenden hebben die graag eens kennis komen maken met de judosport. Deze zijn van harte welkom!


19 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

UPDATE !!! GEEN lessen in maart ivm Corona virus

Beste leden, Vanavond heeft de overheid de maatregelen voor verspreiding van het corona virus bekend gemaakt. Deze maatregelen zullen we in acht nemen. Concreet houdt dit in dat er GEEN lessen zullen

Les tijden

Woensdag

Beginners:

19.00-20.00 uur

Gevorderden:

20.00-21.00 uur

 

ADRES

Zalencentrum  De Geerhoek

Kloosterstraat 19B

4724 EE Wouw

(Gemeente Roosendaal)

judo@jvtokiohirano.nl

  • w-facebook

KVK 68167814

VIND ONS